Festival de Carte si Muzica Brasov ED3

Asociatia Culturala “Libris Brasov” organizeaza in Piata Sfatului din Brasov in perioada 17-20 iulie 2014: fEstivalul de cArte si Muzica, editia a III-a.

Dupa doua editii de succes, Festivalul de la Brasov, devenit reper cultural traditional al lunii iulie, organizat de Asociatia Culturala „Libris Brasov” in parteneriat cu: Primaria Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Uniunea Scriitorilor din Romania – Filiala Brasov, ramane un eveniment la fel de surprinzator si de echilibrat, in spiritul atmosferei care l-a facut cunoscut inca de la inceput.

Pregatind oferte generoase, cu reduceri si promotii din partea editurilor si caselor de discuri, fEestivalul de cArte si Muzica de la Brasov s-a remarcat prin numarul participantilor, al vizitatorilor si al oaspetilor de seama care a crescut de la an la an.

Vor fi peste 30 de standuri cu carti din diverse domenii ( literatura universala si romana, stiinte economice, psihologie, terapie familiala si de cuplu, dezvoltare personala, sanatate si nutritie, spiritualitate, business, carti pentru copii, carti in limbi straine etc.;) ale editurilor si furnizorilor de carte: All, Antet, C.E.C.C.A.R., Corint, Curtea Veche, Dinasty Books Proeditura si Tipografie, Grafoart, Herald, House of Guides, Humanitas, Libraria online Libris.ro, Litera, Multicart, Nemira, Niculescu, Pastel, Paralela 45, Polirom si Cartea Romaneasca, Prut, Rao, Saeculum I.O., Trei, Univers Enciclopedic Gold. Dintre producatori si distribuitorii de muzica vor fi prezenti. Byton Music, Libris Brasov, Emagazinulmuzica.ro, Niche Records si Universal Music. Alti participanti: Treasure Tea & Coffee si Lumea Board Games.

Abundența editoriala si discografica reunita in cadrul festivalului a fost dublata de fiecare data de nenumaratele lansari, recitaluri si, desigur, de spectacolele care dau amprenta distincta a manifestării culturale de la Brasov.

La editia din acest an, vor fi prezenti pe scena festivalului: Alexandra Fits si Guido van de Meent (Olanda), Daggu Project (Germania), Marius Batu, Silvan Stancel, Cvintetul Anatoly,Cvartetul Hypnotique, Ovidiu Purdea Somes, Rodica Pop Seling, Lucia Potra, Maria Butila, Aurelian Suciu, Daniel Rosalim, Roxana si Septimiu Pop, Rodica Stan, Ioana Bozga etc.

Ca un element inedit anul acesta, Asociatia Culturala “Libris Brasov” a invitat zece tineri artisti, participanti in Tabara de Chitara ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2014, www.tabarachitara.ro, sa cante pe scena importantului eveniment din Piata Sfatului. Initiativa se inscrie in obiectivele asociatiei, de a promova muzica , creatia artistica si tinerele talente.

Va asteptam la evenimentul care revigorează spatiul cultural brasovean, ca impreuna sa dam viata si glas cartilor, sa ii animam pe cititori si melomani deopotriva, in cadrul celei de- a III-a editii a Festivalului de Carte si Muzica din Piata Sfatului Brasov.

JOI 17.07.2014 – orar 10:00 – 22:00

Ora 12:00 DESCHIDEREA OFICIALĂ a celei de-a treia ediții a fEstivalului de cArte şi Muzică

Ora 12:30 Lansarea seriei de ediții definitive ale lucrărilor lui DANIEL DRĂGAN: STĂPÂNII LUMII, PARINTELE THOM, DINCOLO DE ARANIA și LOGOFANIA.

Ora 13:00 Lansare de carte VIRGIL BORCAN – “PUNCT ȘI VIRGULĂ”, Editura Lux Libris

VINERI 18.07.2014 – orar 10:00 – 22:00

Ora 17:00 GIGI GHINEA – Întâlnire cu cititorii

Ora 18:30 RECITAL DE POEZIE susținut de membrii Filialei Brașov a Uniunii Scriitorilor din România

Vor fi prezenți la întâlnirea cu publicul poeții: DOREANU MIRCEA, CLAUDIU MITAN, CRISTIAN MUNTEAN, MIRCEA BRENCIU, MIHAELA MALEA STROE, FRIEDER SCHULLER ȘI ADRIAN LESENCIUC

Ora 19:30 Lansare carte “PATIMI ȘI ISPITE” de IOAN TUDOR

Prezintă: A.I. BRUMARU, DOREANU MIRCEA, IOAN POPA, CRISTIAN BĂLĂCESCU, STELIAN RĂDUCANU, VIORICA POPESCU

Ora 20:00 O seară … ANATOLY

SÂMBĂTA 19.07.2014 – orar 10:00 – 22:00

Ora 18:00 Recital BELADIS

Ora 18:30 Lansare album MARIA MORELLI – THE WAY I FEEL

Ora 19:00 Recital SILVAN STÂNCEL – BLONDĂ SAU BRUNETĂ

Ora 20:00 Recital MARIUS BAȚU – LA CEAS DE FOLK

Ora 21:00 Recital ALEXANDRA FITS & GUIDO VAN DE MEENT (Olanda) – French diKiss

Ora 22.00 DAGGU PROJECT (Germania)

DUMINICĂ 20.07.2014 – orar 10:00 – 22:00

Ora 10.00 Lansare carte AMEDEIA NEAMȚU – „POVEȘTI COLORATE DIN ȚARA CURCUBEILOR”

Ora 17.00 SPECTACOL EXTRAORDINAR DE DANSURI ŞI MUZICĂ TRADIŢIONALĂ

Lansări de albume muzicale, Producător Libris Brașov:

IOANA BOZGA – “AM ZÂNIT CU DRAG ȘI DOR”

RODICA STAN – “MI-A ALBIT PĂRUL LA FRUNTE”

ANSAMBLUL “FĂGĂRAȘUL”, Coordonator IOAN IONUȚ

ÎN RECITAL:

ROXANA SI SEPTIMIU POP

CRISTINA GHEORGHIU

DANIEL ROSALIM

RODICA POP SELING

AURELIAN SUCIU

LUCIA POTRA

OVIDIU PURDEA SOMEȘ

MARIA BUTILĂ

GRUPUL HYPNOTIQUE – ELECTRIC VIOLIN BAND

PREZINTĂ: SILVANA ENACHE, realizator de emisiuni TV

Producător: ASOCIAŢIA CULTURALĂ LIBRIS BRAŞOV

 

EDITURA ALL

 

Excelenta in carte academica si educationala.

Ne adresam tuturor celor care vor sa-si perfectioneze permanent educatia si pregatirea profesionala, celor care stiu sa aprecieze cultura si au o sensibilitate pentru frumos.Rolul nostru asumat este sa oferim publicului cele mai bune, moderne si mai diversificate surse de educare si informare. ALL inseamna:

Editura ALL: editeaza carte academica si universitara in domeniile: medicina, economie, informatica, stiinte exacte, istorie, filosofie, sociologie, psihologie. ALL EDUCATIONAL: se adreseaza scolii si publica manuale, auxiliare, compendii, enciclopedii, atlase, dictionare, culegeri de probleme pentru toate disciplinele din invatamantul preuniversitar.

EDITURA ALLFA se adreseaza publicului larg cu titluri de literatura romana si universala contemporana, carti de psihologie si leadership, current affairs, carti pentru copii, carti de calatorie, carti practice.

Bucuresti, bd. Constructorilor nr. 20A, sector 6,Tel. 021/402 26 00, 021/402 26 30

Fax 021/402 26 10,e-mail info@all.ro,www.all.ro

  EDITURA ANTET

ANTET a luat fiinta in anul 1994, orientandu-se imediat spre lucrari de mare succes, ale unor autori celebri, precum Alvin Toffler, Samuel P. Huntington, Arthur Schopenhauer, Friedrich Nietzsche, Gustave Le Bon, Sigmund Freud, Platon, Vladimir Volkoff, Robert D. Kaplan si multi, multi altiI. Domeniile sunt extrem de diverse, editura publicand orice carte care se bucura de notorietate, deci este susceptibila de a avea succes de piata. De la stiinte politice si economice, filosofie, religie-esoterism, la medicina generala alopata sau neconventionala, orice carte poate intra în catalogul nostru. Adresa editurii: str. Miron Costin, nr. 9A, sect. 1, Bucureºti. Tel: +004/021/2221245; E-mail:comenzi@antet.ro, www.antet.ro

 

LUMEA BOARD GAMES

Scurta prezentare board games

Jocurile de societate sunt cunoscute si sub numele board games. Board Games-urile sunt jocuri care implica mutarea unor piese pe o tabla de joc, conform unor reguli stabilite.

Avantajul unui joc board game fata de unul pe calculator este acela ca poti interactiona cu oamenii. Poti discuta diverse subiecte in timpul unui joc, dar in acelasi timp te si joci. De asemenea, jocul poate sa fie si un bun motiv ca sa reunesti un grup de prieteni si sa treci de la comunicarea on-line la cea fata in fata.

Platon spunea: “Poti sa descoperi mai multe despre o persoana intr-o ora de joaca decat intru-un an de conversatie”.

Istoria board games

Jocurile pe tabla nu sunt o noutate, ele au aparut incã de acum 4 milenii, spre exmplu, jocul Go a fost inventat in anul 2000 inainte de Hristos, sahul in secolul 6, Monopoly in 1934. Dar jocurile de societate s-au dezovltat cel mai bine la sfarºitul mileniului trecut, mai exact in anul 1995 cand a aparut un joc revolutionar, Colonistii din Catan. In anul 2000 a aparut iar un best seller, Carcassone.

In momentul de fata, Germania produce cele mai multe board games. In Germania spre deosebire de Marea Britanie, sau alte tari din Europa de Vest, lumea nu se sfieste sa vorbeasca despre board games in restaurante, cafenele sau alte locuri publice. Ba chiar mai mult, daca o persoana ar avea un joc nou la el, nu ar ezita sã il prezinte prietenilor sai, indiferent de locul unde s-ar afla.

Cine este Lumea Board Games?

Lumea Board Games este singurul magazin de gen din Brasov. Comercializam jocuri de tip board games din anul 2010.

Ne puteþi gasi la adresa online www.lumeaboardgames.ro sau in magazinul nostru care se afla in incinta ceainariei Ceai et caetera, str. Latina, nr. 15, Brasov.

In ceainarie a fost înfiintat si primul Club pentru iubitorii de jocuri din Brasov. Grupul se reuneste in fiecare seara de luni, de la ora 19h00.

    BYTON MUSIC SERVICES

BYTON MUSIC SERVICES importa si distribuie material discografic AUDIO-VIDEO imprimat in special cu muzica clasica, jazz, ambientala. Str. Lalelelor nr. 11, Cluj-Napoca, jud. Cluj Tel/fax: 0264-267.119 E-mail: contact@byton.ro Persoana de contact: Conac Costin

  EDITURA CECCAR

 

Editura CECCAR – este parte integranta a Corpului Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania (organism ce gestioneaza profesia contabila din Romania inca din 1994). Infiintata din 2000 Editura CECCAR este acreditata CNCSIS. Activitate: editeaza carti de specialitate in domeniul financiar-contabil si revista lunara “Contabilitatea, expertiza si auditul afacerilor” impreuna cu un Supliment Legislativ. Editura CECCAR vine in intampinarea publicului sau (specialisti, profesori, studenti, aspiranti la profesia de contabil autorizat si expert contabil) cu lucrari ce poarta semnaturile unor personalitati marcante in domeniu intern si international. Editura CECCAR a editat Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS) cat si lucrarea Manualul pentru Standardele Internationale de Audit, Ghid de utilizare a Standardelor Internationale de Audit in auditarea IMM” sub licenta IASB (Consiliul pentru Standardele Internationale de Contabilitate) respectiv IFAC(Federatia Internationala a Contabililor) obtinuta de CECCAR. „Elemente de doctrina si deontologie”, „Cartea expertului contabil si a contabilului autorizat”, „Standarde profesionale”sunt cateva din publicatiile CECCAR. Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, Bucuresti, cod postal 040296 OP 53, CP 199 Tel: 021-330.88.69, 021-330.88.70 Fax: 021-330.88.88

www.ceccar.ro

edituraceccar@ceccar.ro, edituraceccar@yahoo.com

  GRUP EDITORIAL CORINT

GRUPUL EDITORIAL CORINT a luat fiinta in 2004, prin reunirea sub o singura sigla a editurilor CORINT, LEDA, RUNA si CORINT JUNIOR. Aflati in al doilea deceniu de activitate in domeniul cartii, oferim cititorilor nostri peste 400 de titluri anual, in domenii de o mare diversitate: de la manuale scolare la dictionare, atlase si tratate, lucrari de medicina, istorie, geografie, geopolitica, IT, carte pentru copii si tineret etc. Beletristica ocupa un loc important in acest ansamblu editorial, prin colectiile de literatura straina clasica si contemporana si de scriitori romani reprezentativi. Editura CORINT JUNIOR publica literatura pentru copii si tineri scrisa de autori clasici, dar mai ales contemporani, de renume mondial, cu milioane de carti vandute in toata lumea.  Departamentul VANZARI Calea Plevnei nr. 145, sector 6, cod postal 060012, Bucuresti Tel.: 021.319.88.22, 021.319.88.33, 021.319.88.77 Fax: 021. 319.88.66 E-mail: vanzari@edituracorint.ro Magazin virtual: www.edituracorint.ro, www.ledabooks.ro, www.corintjunior.ro

CURTEA VECHE PUBLISHING

Curtea Veche este o editura cu capital privat, in intregime romanesc, ale carei titluri de fictiune si non-fictiune acopera o arie larga de domenii editoriale. In prezent, Curtea Veche este una dintre primele cinci edituri de pe piata de carte din Romania, cu peste 200 de titluri publicate anual.

Infiintata in 1998 ca o editura specializata in lucrari din domeniul dezvoltarii personale, Curtea Veche a publicat mai intai carti de self-help, care se pliau perfect pe nevoile unei societati romanesti aflate in tranzitie (colectia Carti Cheie), impunandu-se apoi in ochii cititorilor romani datorita colectiilor de business, literatura motivationala, educatie financiara si sociala, segmente pe care este lider de piata. Ulterior, editura si-a diversificat catalogul prin colectii acoperind diverse arii de interes: literatura universala contemporana (Byblos), terapie familiala si de cuplu (Familia la Curtea Veche), stiinte sociale si politice (Constelatii si Actual), psihologie (Biblioterapia), sanatate si nutritie (Sa fii sanatos) etc.

Editura Curtea Veche detine exclusivitatea pentru publicarea in Romania a cartilor renumitului bucatar britanic Jamie Oliver. Colectiile Carti Cheie, Profit, Practic, Familia la Curtea Veche reunesc autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan si Barbara Pease, Edward de Bono, ale caror carti au fost vandute in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

Cele mai noi proiecte editoriale ale editurii includ carti pentru copii, carti adresate femeilor, biografii ale unor personalitati, precum si serii dedicate zonei de current affairs si relatii publice internationale.

Sediu social: Str. arh. Ion Mincu, nr. 11

sector 1, 011356 – Bucuresti

Contact: Str. Aurel Vlaicu, nr. 35B,

sector 2, 020091 – Bucuresti email: redactie@curteaveche.ro email: distributie@curteaveche.ro

PR: pr@curteaveche.ro

marketing: marketing@curteaveche.ro

webmaster: webmaster@curteaveche.rodistributie / comenzi carte:

[luni-vineri intre 9-17]

Tel fix: 021 222 25 36

Tel mobil: 0744.369.721

EDITURA GRAFOART

Casa de Editura GRAFOART, infiintata in 1991, a ocupat inca de la inceput un loc de frunte pe piata partiturilor muzicale si a metodelor de instrument. Astazi, Colectia muzicala contine peste 30 de titluri si inca pe-atatea in curs de aparitie. Dedicata in special tinerilor muzicieni, colectia cuprinde lucrarile cele mai importante pentru studiul pianului, viorii, chitarei sa., ale celor mai importanti compozitori sau pedagogi romani sau europeni. De asemenea, pentru o mai buna cunoastere a istoriei muzicii sau formelor muzicii, colectia muzicala prezinta tratate din universul bogat al muzicii. Pentru a facilita accesul publicului la universul lucrarilor muzicale, Editura noastra este distribuitor Edition Peters – C. F. Peters Musikverlag. In afara colectiei muzicale, sunt disponibile lucrari din domenii diverse, precum mitologia, lingvistica, istoria, pedagogia sociala s.a. Puteti comanda lucrarile noastre, prin intermediul site-ului www.eGrafoart.ro, beneficiind de 15% reducere. str. Brasov nr. 20, bl. OD1, ap. 208, Bucuresti, sector 6 tel.: 0747 -236278 e-mail:

contact@grafoart.ro

grafoart1991@gmail.com www.egrafoart.ro

DINASTY BOOKS PROEDITURA SI TIPOGRAFIE

 

Dinasty Books Proeditura si Tipografie este o firma privata, cu un profil editorial divers, de la carte de cuplu pana la carte de copii, elementul central fiind calitatea.Inca de la infiintare Proeditura si-a propus sa inlature anumite tabu-uri si prejudecati referitoare la viata de cuplu, la modul de viata in general si constientizarea sinelui. Este prima editura care a promovat curentul Feng Shui in Romania.  Datorita unei politici manageriale prolifice si a succesului inregistrat pe piata romaneasca de carte, Proeditura si Tipografie si-a extins activitatea astfel incat numarul lucrarilor publicate a crescut an de an, formand astfel numeroase colectii precum : FENG SHUI, Remedii naturale, Ghiduri practice, Incursiune intr-un nou mod de viata, OSHO, Universuri secrete, ZEN, Proza, Albume, Enciclopedii, Autoritati netulburate, Carte pentru copii, Element, Exclusiv feminin. A publicat operele unor autori de renume precum : Lillian Too, OSHO, Edgar Cayce, Jacques Bergier, Allan Kardec, Lam Kam Chuen, Romain Rolland, Thomas Cleary, Alain Daniélou, Henri Brunel, Jean Prieur, Nik Douglas si Penn.

 

  Va asteptam la standul Dinasty BooksProeditura si Tipografie pentru a descoperi noutatile editoriale si nu numai.

Tel/fax. 021.490.62.35

Tel. 021.490.62.36

e-mail : difuzare@proeditura.ro

 

site : www.proeditura.ro

 

 

  EDITURA HERALD

Domenii de activitate: Filozofia culturii, Filozofia religiei, Istoria culturii, Istoria religiei, Crestinism, Hinduism, Buddhism, Lamaism, Daoism, Gnosticism, Esoterism, Astrologie, Alchimie, Islam, Zen, Terapie, Psihoterapie, Filozofie, Isihasm De 20 de ani si mai bine, Editura Herald este singura si cea mai importanta editura de pe piata de carte atat din Romania, cat si din intregul areal cultural al Europei Centrale si de Est dedicata integral traducerii si publicarii de carte de spiritualitate din intreaga lume. De la buddhismul tibetan si islamism, pana la spiritualitatea crestina si daoism, trecand prin hinduism, zen, sufism ori spiritualitatea precolumbiana, insa neocolind demersurile individuale de apropriere a experientei religioase, in trecut sau in prezent, cum sunt demersurile maestrilor initiatici, toate abordate din perspectiva religioasa, filozofica, teologica sau, de ce nu, ezoterica. 20 de colectii tematice sunt astfel alcatuite incat sa ofere publicului avizat, cat si celui nespecializat, o propedeutica necesara, mai ales in contextul cultural contemporan. Adresa: Str. Ienachita Vacarescu, Nr. 18, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 040157. Corespondenta: O.P. 10 – C.P. 33, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 024220 Telefon: 0213194060, 0213194061, 0771664320, 0771085742 Fax: 0213194059 E-mail: office@edituraherald.ro Web: www.edituraherald.ro Director: Aurelian Scrima Numar de titluri editate anual: 60

         EDITURA HOUSE OF GUIDES

Aparuta in 2000, editura House of Guides a adus in atentia cititorilor, in principal, ghiduri turistice si gastronomice, produse unicat prin conceptia grafica si complexitatea informatiilor prezentate. Avand drept reper produsele marilor case de editura din Europa occidentala, House of Guides si-a dezvoltat ulterior numarul colectiilor cu titluri de autoeducare, care trateaza teme din domenii precum sanatate, frumusete, wellnes, familie, educatie, design si amenajari interioare.

Adresate atat publicului din Romania, cat si celui de peste hotare, titlurile House of Guides isi propun sa raspunda nevoilor cititorilor de a se informa din surse autorizate si complete. Colectiile reprezentative House of Guides sunt: „Ghidul Romaniei”, „Gastronomica”, „Starea de bine”, „Familia”, „Casa si gradina”.

Casa Presei Libere, Corp C, Et.4, Cam. 401, Bucuresti, Sector 1,

Bucuresti

office@rdsmail.ro

http://www.houseofguides.ro

021.317.91.31/32

021.224.31.86

EDITURA HUMANITAS

Fondata in 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit in decurs de douazeci de ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneste firme independente juridic, insa avand evidente legaturi intre ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia, Societatea de difuzare Librariile Humanitas si, din 2010, Humanitas Digital. Profilul initial de stiinte umaniste al Editurii Humanitas este astazi mult extins, editura publicand in prezent atat literatura, filozofie, religie, stiinte sociale si politice, istorie si memorii, cat si carte de stiinta, carte practica, albume de arta, carte pentru copii si carte scolara. Peste 370 de titluri pe an apar in cele mai mult de 50 de colectii si serii de autor ale editurii al carei portofoliu cuprinde numele celor mai importanti autori clasici, moderni si contemporani. EDITURA HUMANITAS

Piata Presei Libere nr. 1

Corp C, etaj 1, Sector 1

Bucuresti, Romania

Tel: (+4021) 408 83 59

Fax: (+4021) 408 83 51

www.humanitas.ro

www.libhumanitas.ro (magazin online)

 

LIBRIS BRASOV

LIBRIS Brasov are peste doua decenii de activitate in domeniul difuzarii de carte si muzica. Ne-am dezvoltat odata cu marile nume editoriale din Romania si am tradus parteneriatele cu acestea intr-o oferta generoasa si mereu actualizata. Prin LibrariaSt.O.Iosif” si Libraria “Libris” Star, aflate in inima centrului istoric al Brasovului, am adus cartea si muzica aproape de brasoveni si nu numai. Ne-am dedicat culturii si comunitatii, prin organizarea nenumaratelor lansari de gen cu invitati din tara si din strainatate, prin organizarea lecturilor publice, simpozioanelor dedicate diverselor aniversari si chiar a festivalurilor de folk si poezie. Am creat si am intarit traditia unui eveniment unic pe piata brasoveana: Targul International de Carte si Muzica, aflat la a noua editie. Din 2009, ne adresam pasionatilor de lectura si muzica de pretutindeni, prin libraria virtuala www.libris.ro. Cu o interfata usor de utilizat, respectand toate standardele comertului electronic, www.libris.ro

ofera peste 20 000 de titluri direct din stoc, de la peste 700 de colaboratori. Echipa noastra, tanara si profesionista, ofera asistenta permanenta si pregateste mereu promotii si campanii originale. In 2010, am pregatit cartilor un nou acoperis, prin amenajarea unui depozit modern si printr-o binemeritata schimbare la fata (dar nu si la spirit) a Librariei “St.O.Iosif”: un nou salon de carte spatios si ademenitor, cu rafturi aerisite care adreseaza singure invitatii la rasfoire. Tot din 2010 ne facem publice preferintele de lectura si evenimentele pe care le organizam pe blog.libris.ro si pe paginile de facebook ale librariilor noastre. Toate aceste realizari au fost posibile prin viziunea, pasiunea si perseverenta echipei dar au fost intarite si sustinute de increderea si feedbackul pozitiv pe care le-am primit din partea tuturor celor care ne-au vizitat. Dupa 20 de ani am fost, suntem si vom fi independenti, puternici, un spatiu real sau virtual de intalnire a pasionatilor de lectura si muzica, in atmosfera intima si relaxata pe care doar cultura o poate oferi.

Libraria “St. O. Iosif”

Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov, cod 500030

Tel: 0268/477799, 0268/478595 Fax: 0268/477798

E-mail: office@libris.ro

Program:

Luni – vineri: 9.00 – 20.00

Sambata: 10.00 – 19.00

Duminica: 10.00 – 14.00 Librarie online

www.libris.ro Tel vanzari online:0735.LIBRIS (0735.542.747) / 0268.477701 Fax: 0372/874.742

Program: Luni – vineri 8.00 – 20.00

E-mail: contact@libris.ro , vanzari@libris.ro

  EDITURA LITERA

 

 

 

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase. O calitate ireprosabila a tiparului. O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect. O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.

Str. Emanoil Porumbaru nr. 31 A, 011422, Bucuresti, sector 1

Tel. 021-3196390

Fax. 031-4251620, info@litera.ro

www.litera.ro

MEDIA ERC PRESS

 

Erc Press este locul in care gasesti tot ceea ce cauti, incepand de la alfabetare pana la manuale, de la jocuri educative pana la planse didactice, de la renumitele colectii cu jocuri pe calculator – pana la CD-uri si DVD-uri cu desene celebre, carti cu povesti de colorat, cursuri pentru invatarea limbilor straine, reviste, povesti pe CD audio si multe, multe altele asa cum te-a obisnuit Erc Press!

 

Editura Erc Press – o editura pentru toate varstele!

 

… pentru copilul tau si pentru tine!

 

MEDIA ERC PRESS

 

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7 corp I

 

Sector 6 Bucuresti

 

Tel. / fax: 021 569.90.12, 021 569.90.11

Email: office@ercpress.ro

 

  MULTICART – DISTRIBUITOR CARTE

 

 

 

MULTICART COM SRL, firma de distributie carte la nivel national, a luat fiinta în anul 2004 cu scopul de a umple un gol pe piata de carte la acel moment, existand foarte multe edituri de calibru mediu si mic fara un sistem de distributie.

Firma are la distributie peste 60 de edituri, însumand peste 500 de titluri si colaboreaza cu toate en-gros-urile si lanturile de librarii din Bucuresti si tara.

Multicart Com SRL

Str.Magnoliei, Nr.36, Oras Pantelimon, Jud:Ilfov

Tel: 021-310.90.20, Fax: 031.817.11.28

www.multicart.eu

 

 

    NICHE RECORDS

 

Importator si distribuitor de produse muzicale pe suport CD, DVD sau VINYL. Reprezentant exclusiv al caselor de discuri independente ORADE MUSIC, BRISA ENTERTAINMENT, DRAMATICO, SHANTI RECORDS, BOLERO RECORDS, ESSENCE RECORDS, LINN RECORDS, NAIM AUDIO, PEGASUS ENTERTAINMENT.

Vanzare direct din showroomul din Bucuresti sau online la www.nicherecords.ro

Str. Matei Voievod nr. 26, Bucuresti

Tel: 021-252.63.54

Fax: 021-252.63.61

E-mail:

office@nicherecords.ro

www.nicherecords.ro

 

 

EDITURA NICULESCU

 

O prezenta activa pe piata de carte inca din 1993, Grupul Editorial NICULESCU a devenit, in cei 20 ani de activitate, una dintre companiile private cu rezonanta in domeniul editorial romanesc. Desi cand spui Editura NICULESCU te gandesti aproape instantaneu la domenii de traditie, precum cele ale limbilor straine si dictionarelor, spectrul domeniilor abordate este mult mai divers. Titluri deosebit de interesante si de utile se incadreaza fericit si in celelalte domenii abordate: auxiliare scolare, harti/atlase, informare, utilitare, informatica, beletristica, economie/management, enciclopedii, ghiduri de calatorie, literatura pentru copii si lucrari de specialitate.

In acelasi timp, Editura NICULESCU este partener si distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS (ENGLISH LANGUAGE TEACHING) in Romania din anul 2009 ceea ce face ca o oferta completa de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze (manuale, dictionare, gramatici etc.) sa fie accesibila publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu, de la nivel prescolar si pana la nivel academic, pentru cadre didactice sau specialisti, in vederea sustinerii examenelor Cambridge sau de interes general.

EDITURA PARALELA 45

Editura PARALELA 45 a fost fondatãa in noiembrie 1994 de Calin Vlasie. De-a lungul anilor, si-a concentrat investitiile in constructia unui sediu nou, modern (1999), in infiintarea unei tipografii de mare capacitate (1996) specializata in productia de carte, reviste, ziare ºi caiete (cu un sediu nou din 2006, independenta juridic din 2007), in deschiderea de puncte de lucru (cele mai mari fiind cele de la Bucuresti si Cluj-Napoca), in dezvoltarea solutiilor de software, a aplicatiilor educationale, a productiei si comertului de carti electronice (prin infiintarea in 2006 a unei firme specializate).

In primii ani, interesul editorial s-a indreptat spre cartea didactica si literatura romana contemporana. Din 2000, productia editoriala s-a diversificat continuu, incat, in prezent, editura publica literatura romana si straina, stiinte socio-umane, filosofie, istorie, religie, drept, economie, carti stiintifice, carti de arta, carti practice, literatura pentru copii si adolescenti, cursuri universitare, carti de metodica, auxiliare si manuale scolare.

In prezent, Editura PARALELA 45 dezvolta 54 de colectii si 3 serii care acopera peste 90 de domenii editoriale. Majoritatea acestor colecþii sunt marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Editura PARALELA 45 este membra activa a Uniunii Editorilor din Romania (UER), a Asociatiei Editorilor din Romania (AER) si a Federatiei Editorilor din Romania (FER).

Editura PARALELA 45 este o editurã acreditata CNCSIS.

Editura PARALELA 45 participa constant la cele mai importante targuri de carte din Europa (Paris, Londra, Frankfurt, Bologna, Geneva, Tel Aviv etc.) si are la activ numeroase premii, atat pentru activitatea editoriala, cat si pentru valoarea cartilor editate, decernate de: Targul Internațional de Carte „Gaudeamus” (Premiul de Excelenta in 2001 si 2008), Uniunea Scriitorilor din Romania, Asociatia Scriitorilor Profesionisti din Romania, Academia Romana, Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova, Asociatia Editorilor din Romania, revistele Cuvantul, Romania literara s.a., Premiul Francofoniei in cadrul Prix Saint-Exupery / Valeurs Jeunesse (2006).

O editura cu un profil enciclopedic, o editura pentru toþi!

Str. Fratii Golesti nr. 128, cod 0300, Pitesti, jud. Arges

Tel./fax: 0248 631 439; 0248 214 533

E-mail: office@edituraparalela45.ro

Prima pagină

EDITURA PASTEL

Editura PASTEL s-a impus in peisajul cultural brasovean, dar nu numai, ca o editura serioasa, profesionista, orientata catre autor, care are editate, in cei opt ani de activitate, aproximativ 130 de titluri: poezii, eseuri, povestiri, romane, lucrari de specialitate, carti pentru copii, amintiri, anuare etc. Un fapt unic este multitudinea lingvistica, in lucrarile editate, regasindu-se limbile romana, maghiara, engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, chineza si ivrit (ebraica).

 

Pastel inseamna:

 

PROFESIONALISM

 

AMABILITATE

 

SERIOZITATE

 

TERMENE DE EXECUTIE SCURTE

 

ELEGANTA GRAFICA

LUCRU CU O ECHIPA COMPETENTA

Director:Gabriela Daraban

Tel .0733-043263

e-mail: gabi_dm_pi@hotmail.com

 

www.editurapastel.ro

PERSONAL PRODUCTION – EMAGAZINUL MUZICA

 

 

 

Emagazinul muzica ,marca inregistrata Personal Production, va asteapta, pentru a beneficia de preturile de importator si pentru a descoperi o gama vasta de muzica, clasica, jazz, blues, rock n roll, relaxare, pop, rock, s.a. pe suport cd si dvd.De asemenea, ne puteti vizita pe site-ul www.emagazinulmuzica.ro sau direct la emagazinulmuzica.ro de pe str. Ion Brezoianu nr.11,sector 5,Bucuresti.

Ne puteti contacta la:

Personal Production

Str.Fantanica nr.36,sector 2 ,Bucuresti

Tel:021.314.30.73

www.emagazinulmuzica.ro

comenzi@emagazinulmuzica.ro

EDITURA POLIROM

 

EDITURA POLIROM

Polirom este o societate pe actiuni cu capital privat, infiintata in februarie 1995 la Iasi, una dintre cele mai mari edituri din Romania. Numeroase premii atribuite de Asociatia Editorilor din Romania, Uniunea Scriitorilor, ASPRO, Academia Romana, revistele Romania literara, Cuvantul, Capital, Sfera politicii, CEDU 2000+ s.a.

 

Director general: Silviu Lupescu

Director editorial (literatura universala): Bogdan-Alexandru Stanescu; e-mail: bogdan.stanescu@polirom.ro

Director editorial (non-fictiune, carte universitara): Adrian Serban; e-mail: adrian.serban@polirom.ro

Sediul centralIasi, Bulevardul Carol I nr. 4, etaj 4, CP 266.

Tel.: 0232.214100, 0232.214111.

Fax: 0232.214111, office@polirom.ro,

Distributie: 0232.217440, 0232.218363.

 

Filiale:

Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 6, Bl. B3A, sc. 1, et. 1, sector 4, cod 040031, OP 53, CP 15-728 office.bucuresti@polirom.ro.

Tel&Fax: 021.3138978.

Distributie: 021.3138977, 0722.379449, 0788.360650.

Timisoara, Piata Sf. Gheorghe 3, Tel. 0721.364722.

Distributie: 0722.548.785.

Chisinau, B-dul Stefan cel Mare 200.

Tel. 0037322-295425 (distributie).CARTEA ROMANEASCA

Editura Cartea Romaneasca a fost infiintata in 1919 si reprezinta cel mai vechi brand de carte din Romania. Ca deviza a avut „Promovarea scrisului romanesc”. In luna mai 2005, editura este preluata in administrare de catre Editura Polirom. Valorile noastre fundamentale sint traditia, dinamismul si relatia cu lectorul. Iar scopul ramine acelasi din 1919: „Promovarea scrisului romanesc”.

Editura Cartea Romaneasca: Calea Victoriei nr. 115, Sector 1, Bucuresti; Tel/Fax: 021/319.65.99; Email: ecr@cartearomaneasca.ro

 

  EDITURA PRUT

 

 

Infiintata in 2003, Editura PRUT publica peste 70 de colectii de carte pentru copii si adolescenti. Catalogul editurii cuprinde carti ilustrate, povesti, carti-jucarie, carti de colorat, carti de activitati pentru prescolari, atlase, enciclopedii, carti din bibliografia scolara, poezie, proza, critica literara. Parte dintre acestea sunt realizate in coproductie cu o serie de edituri bine cunoscute din Franta, Italia, Spania, Marea Britanie, S.U.A. Este deschisa colaborarii cu autori, traducatori, ilustratori, editori din tara si din strainatate.

Str. Campia Libertatii nr. 42,Bl. B2, Sc. C, et. 1, ap. 87Sector 3, Bucuresti

Tel./fax: 021/324 74 45

 

 

 

editura@prut.ro

www.prut.ro

 

EDITURA RAO

Editura RAO a fost fondata in 1993 si pe parcursul ascendent al activitatii sale a reusit sa se impuna prin profesionalism, prin calitatea de exceptie a selectiei editoriale si a prezentarii grafice, precum si prin interesul si atentia acordate in permanenta exigentelor cititorilor sai. Editura RAO a reusit sa aduca publicului din Romania pe cei mai valorosi autori pe plan mondial: Gabriel Garcia Marquez, Hermann Hesse, William Faulkner, Virginia Woolf, Agatha Christie, Dan Brown, John Grisham, J.R.R Tolkien, C.S.Lewis etc. Enciclopediile RAO sunt deja cunoscute atat de adulti, de tineri cat si de copii de toate varstele, abordand diverse domenii :stiinta, arta, istorie, hobby etc.

 

Str. Turda nr. 117-119, bl. 6, parter, Bucuresti, sector 1, cod 011322

Tel/fax 021 2241231, 021 2241472, 021 2241847, 031 2286204

office@raobooks.com

www.raobooks.com

www.rao.ro

GRUPUL EDITORIAL SAECULUM I.O.

Editurile Saeculum I.O., Vestala, Saeculum Vizual (din Grupul Editorial Saeculum I.O.) va ofera: texte literare inedite, interzise, cenzurate; sinteze istorico-literare si de istoria artelor; instrumente fundamentale de lucru (dictionare, enciclopedii, editii critice, bibliografii); documente revelatorii asupra istoriei nationale; cercetari etnologice; selectii din miturile si basmele popoarelor; ipoteze asupra enigmelor Universului si ale istoriei omenirii; cartii de initiere in religie; bibliografie scolara etc.

Str.Teodosie Rudeanu, nr.29, sect.1, Bucuresti, Romania; Tel/Fax: 0040 21 222.85.97

EDITURA TREI

Editura Trei publica lucrari de referinta din domeniile psihologie, psihanaliza, self-help, literatura. In 2006, Editura Trei a devenit Grup Editorial prin cooptarea Editurii Pandora M, specializata in beletristica neconventionala (Funky Fiction). Printre autorii publicati mentionam: Freud, Jung, Dolto, Winnicot, Yalom, Collet, Irina Petrea, Bruckner, Beigbeder, Sade, Levy, Stieg Larsson.

 

Sediul: Str. Vladeasa nr. 13, bloc C32, sc. 1, ap. 21, sector 6, Bucuresti, Romania

Redactia: str. Sfantul Constantin nr. 9, ap. 1, sector 1, Bucuresti (in zona Piata Kogalniceanu)

Telefon/Fax: +40 (21) 300 01 09, +40 (21) 311 75 89, +40 (21) 300 60 90

Telefon fax vanzari/distributie: +40 (21) 311 75 89

Adresa postala: CP 27–0490, Bucuresti, Romania

 

www.edituratrei.ro

                      TRESURE TEA

 

Firma noastra este importatoare a peste 200 specialitati de ceaiuri printre care putem remarca : verde Genmaicha,Japana Bancha, alb Pai Mu tan , verde din indepartatul Nepal sau Vietnam , varietati de ceaiuri de fructe , negru Pu Erh , english tea , ceylon Sri Lanka , mate Brazilia , Chai India,Rooibos Africa de Sud precum si menta Marocana,hibiscus, boboci de trandafir si iasomie din India .

Deasemenea firma noastra este importatoare a celor mai renumite cafele din lume incluzand Blue Mountain Jamaica , Ethiopia Sidamo tara de origine a cafelei, Nicaragua Maragogype cu cel mai mare bob de cafea precum si cafele a celor mai importante plantatii din Peru, India, Brazilia, Columbia, Costa Rica, Guatemala, Panama sau Ecuador .

 

GRUPUL EDITORIAL UNIVERS ENCICLOPEDIC GOLD, UNIVERS ENCICLOPEDIC SI IRI

 

 

 

Grupul editorial Univers Enciclopedic Gold, Univers Enciclopedic si Iri este specializat in publicarea de dictionare si enciclopedii, dar si in lucrari de referinta ce acopera domenii variate ale cunoasterii umane: filosofie, religie, mitologie, psihologie, pedagogie, istorie, antroposofie, beletristica, literatura pentru copii. Productia de carte a editurii face obiectul unor colectii care s-au impus prin calitate si prezentare grafica, cateva titluri reprezentand instrumente de lucru indispensabile si carti fundamentale in peisajul cultural romanesc (Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane, Dictionarul General al Literaturii Romane, colectia Opere fundamentale, colectia de dictionare bilingve, toate publicate in colaborare cu Academia Romana, Micul Dictionar Enciclopedic etc.).

www.universenciclopedic.ro                                                                                                                                                                           Str. Luigi Cazzavillan nr. 17, Bucuresti

Tel: 021-3178838/41

Fax: 021-3178842

UNIVERSAL MUSIC

 

Hypermarketul tau de muzica!

Adresa: Str. General Nicolae Dona nr. 16, Bucuresti

Tel: 021-3130803

E-mail: office@getmusic.ro

Facebook Getmusic Ro

 

ASOCIATIA CULTURALA LIBRIS BRASOV
Brasov, Str. Muresenilor, nr. 14, cod 500030
Tel : 0268/477799, 0268/478595 Fax : 0268/477798
sigla_libris_cultural
Nascuta din dragoste pentru traditii si arta Asociatia Libris Cultural Brasov este de 6 ani un partener de incredere in promovarea culturii locale si nationale. Din 2005 si pana in prezent, membrii asociatiei, care conduc, de peste 20 de ani, si firma Libris Brasov s-au implicat cu entuziasm si daruire in elaborarea unui program de actiuni culturale variate de la editarea de carti, albume disocografice si pana la desfasurarea unor actiuni sociale si organizarea Targului International de Carte si Muzica de la Brasov.
De-a lungul timpului, Asociatia Libris Cultural Brasov si-a mentinut increderea in valorile culturale autentice, concretizand-o prin investitii in editarea unor albume fotografice: „Un exercitiu de privire – Brasovul vazut de Mihai Moiceanu”, dar si a romanelor: „Viata de la fereastra” – Doru Munteanu si a antologiilor de poezie: “Brasovul in o suta de poezii – editie multilingva” . Toate aceste eforturi au fost remarcate si premiate de Revista Astra, la finele anului 2007.
Avand sediul in una din cele mai cunoscute librarii din inima Brasovului, Libraria “St. O. Iosif”, reamenajata complet in 2010, gazda consacrata a lansarilor de carte si muzica, Asociatia este un actor recunoscut in spatiul socio-cultural local, cu implicari directe in manifestarile culturale din oras: “Zilele Brasovului”, Festivalul International “Cerbul de Aur”, Festivalul-Concurs de Folclor “Flori in Tara Barsei” etc.
Anual, “Libris Cultural” dezvolta mai multe proiecte de talie nationala si internationala cum ar fi Proiectul „O zi din Transilvania” („Eines Tages in Siebenbürgen”) 24 – 27 iunie 2009, Nürnberg – Germania, desfasurat in parteneriat cu Institutul Cultural Roman prin Programul Cantemir si Primaria din Nürnberg care a promovat intr-o maniera originala, atat prin continut (artisti, autori, tema), cat si prin forma (prezentare, titlu, ilustrare) o creatie de mare complexitate – obiceiul de nunta din Campia Transilvaniei.
Asociatia “Libris Cultural” a initiat in Brasov doua festivaluri importante: Festivalul “Primavara Poetilor/Le printemps des poètes”, in parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din Romania – Filiala Brasov (cinci editii) ce reuneste lansari de carte, recitaluri de muzica si poezie, serate literare si lecturi publice si „Corona Folk Festival”, in parteneriat cu Primaria Brasov (doua editii) care si-a propus sa promoveze muzica folk, sa stimuleze valorile interpretative, sa descopere si sa lanseze talente autentice precum si sa popularizeze creatiile acestora.
Pe langa organizarea unor activitati artistice pentru promovarea traditiilor si muzicii populare romanesti: lansari de albume muzicale, organizarea de festivaluri-concurs si spectacole de folclor, „Libris Cultural” sprijina creativitatea si neconventionalul, fiind implicati si in constructiile deschise, inedite: festivaluri, expozitii, happening-uri, performance-uri in si out–door etc.

Pentru mediatizarea si promovarea tuturor evenimentelor organizate, Asociatia „Libris Cultural” Brasov are stabilite parteneriate cu presa locala si nationala. De asemenea, pe pagina de internet www.libriscultural.ro au fost inserate informatii utile privind activitatea asociatiei si astfel cei intersati pot fi mai aproape de tot ce inseamna LIBRIS CULTURAL!

Virgil Onita,

Presedintele Asociatiei “Libris Cultural” Brasov

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

primarie

Suntem la cea de a 3–a editie a Festivalului de Carte si Muzica, eveniment cultural de anvergura care in fiecare an castiga in renume si calitate.
Am certitudinea ca Festivalul de Carte si Muzica, asteptat cu nerabdare de toti iubitorii de cultura, va atrage si de aceasta data un numar impresionant de vizitatori dornici sa se imbogateasca spiritual.
Primaria Municipiului Brasov si Consiliul Local Brasov sprijina constant acest eveniment, initiativa a Asociatiei Libris Cultural, devenit un reper cultural in calendarul evenimentelor care au loc anual in Brasov.

Le dorim mult succes organizatorilor si tuturor participantilor la aceasta editie iar vizitatorilor, iubitori de cultura si frumos, sa traiasca momente de neuitat.

George Scripcaru

Primarul Brasovului

Proiectul „Festival de Carte si Muzica Brasov” este finantat de Primaria Municipiului Brasov

targ4-partmed21 targ4-partmed23 targ4-partmed22 targ4-partmed20 targ4-partmed19 targ4-partmed14 targ4-partmed15 targ4-partmed16 targ4-partmed18 targ4-partmed17 targ4-partmed13 targ4-partmed12 targ4-partmed11 targ4-partmed10 targ4-partmed9 targ4-partmed4 targ4-partmed5 targ4-partmed6 targ4-partmed7 targ4-partmed8 targ4-partmed3 targ4-partmed2 1441224_191699411021342_301282398_n tvr-3-logo TVR_TG-MURES_PORT tvas sigla antena 2010 monitorul_expres_230x92

[ilightbox ids=”64″ columns=”4″][/ilightbox]Conferinta de Presa, Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

[ilightbox ids=”65″ columns=”4″][/ilightbox]Joi, Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

[ilightbox ids=”66″ columns=”4″][/ilightbox]Vineri, Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

[ilightbox ids=”67″ columns=”4″][/ilightbox]Sambata, Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

[ilightbox ids=”68″ columns=”4″][/ilightbox]Duminica, Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

Libris.ro_

Leave a Reply

Your email address will not be published.