Ramas bun, Libfest 2023! Ne revedem in 2024!

Am avut parte de zile memorabile în Piața Sfatului din Brașov, acolo unde Libfest, târgul de carte și experiențe culturale și-a întâmpinat vizitatorii cu atmosfera familiară și totuși plină de surprize a evenimentelor dedicate lecturii și muzicii.  Aleea Cărții este mereu un loc viu, un loc al întâlnirilor între public și creatorii de cultură, un loc din care pleci cu amintiri frumoase și îți dorești să revii. Tocmai de aceea asigurăm, de ani de zile,  continuitatea acestui proiect în aer liber, în inima istorică a Brașovului, care susține conectarea dintre creatori și cititori și aduce o contribuție la amprenta culturală a Brașovului în fiecare lună august.

libfest 2023
Foto: © Dan Strauti

Mulțumim tuturor pentru participare la încă o ediție care a cristalizat amintiri plăcute și a reafirmat potențialul cultural al Brașovului.

Libfest a fost un eveniment finanțat de Consiliul Județean Brașov, cofinanțat de Primăria Brașov, organizat de Libris Cultural, susținut de libris.ro, sponsorizat de Raddison Blu Aurum Brașov și realizat în colaborarea cu Universitatea Transilvania Brașov, Camera de Comerț Brașov, Filiala Brașov a Uniunii Scriitorilor din România. Ne revedem în 2024!

Dacă doriți să revedeți poveștile din Piața Sfatului sau dacă nu ați ajuns la Libfest, aveți ocazia să urmăriți evenimentele care au avut loc pe Aleea Cărții, prin canalul de youtube Libris Cultural.

Pe Blogul Libris găsiți întregul rezumat al primei zile de LIBfest. Link aici