LibFest - Târgul de cArte și Experiențe Culturale
LibFEST ediția a IV-a
LibFEST ediția a IV-a

Despre Eveniment

LibFest, sărbătoarea dedicată literaturii, artei și muzicii

LibFest, ediția 2022 – târg de carte și experiențe culturale organizat de Libris – își deschide porțile joi, 18 august, în Brașov. Iubitorii de cultură sunt invitați la 4 zile de maraton cultural, cu dialoguri față în față, lansări de carte, concerte, spectacole de dans, ateliere, conferințe și mii de cărți de răsfoit.

De 18 ani alături de cititori, autori, edituri

Luna august readuce Târgul de cArte și experiențe culturale LibFest în format fizic la Brașov, după trei ani de zile în care, dat fiind contextul pandemic, ne-am întâlnit cu cititorii doar în mediul online. După trei ediții de LibFest online, fiecare dintre acestea fiind un maraton de 4 zile cu peste 150 evenimente și cu un public cu peste 300.000 de vizitatori, continuăm într-un mod armonios Târgul de Carte și Muzică ce a bucurat cititorii de-a lungul a 16 ediții organizate la Brașov, în luna martie a fiecărui an, și Festivalul de Carte și Muzică din Piața Sfatului Brașov, care de-a lungul celor 8 ediții a adus evenimente deosebite pentru lumea editorială, pentru iubitorii de carte, de muzică, de frumos.

18-21 august 2022, Piața Sfatului și Piața George Enescu din Brașov

În cele 4 zile dedicate culturii, cele peste 100 de edituri reprezentate vor facilita întâlnirea cu zeci de autori români și internaționali, atât direct în cadrul evenimentelor organizare, ci și prin intermediul celor mai noi apariții editoriale. Cele peste 40 ore de evenimentele culturale au loc simultan, în Piața Sfatului și Piața George Enescu din Brașov, în perioada 18-21 august, începând cu ora 10.00.

Line-up trupe

În cadrul LibFest te invităm să te destinzi prin muzică! Ți-am pregătit concerte cu artiști precum Argatu’, byron, Alina Eremia, Ada Milea, Fără Zahăr, Silvan Stâncel și mulți alții!

Ateliere Creative

Experiențe culturale pentru toate tipurilor de cititori. Te așteptăm cu ateliere creative și terapeutice, sesiuni de citit, programe speciale pentru copii și adolescenți, teatru sau dansuri, pe toate le găsești în cadrul Libfest!

ilustratie3

Participanți

polirom
creator
humanitas
17
cropped-Group-32-300x300-1.png
28
23
21
logo-30
logo-Salvati-Copiii
Sigla SNCRR BV
logo_musicon26102020
logo-1
professor-puzzle-logo-1461699020
happy-color
editura-atman-logo-1571818039
cadouri grozave
trinity
tritonic
trei
rao
prestige
pilotbooks
paralela45
niculescu
nemira
grupuleditorialart
didacticapublishinghouse
curteaveche
all
actsipoliton

Video

Parteneri

Parteneri media

SiglaNOVA2000
sigla_14
Logo-sigla-Transilvania365
logo_rrc_alb
LOGO TV
sigla-Great-Fashion-240_250 jpg
rr brasov fm
uzp
sigla rtt

Galerie